Ласкаво просимо на наш сайт Вхід

Рада адвокатів міста Києва
Кваліфікаційно-дисциплінарна
комісія адвокатури міста Києва
Центр стажування та підвищення
кваліфікації адвокатів

Книга: «Таблиці судових рішень неоднакового застосування норм матеріального права з кредитних та зобов’язальних правовідносин». Автор – адвокат Ростислав Кравець

28 серпня 2014 року надрукована та готова для продажу книга: "Таблиці судових рішень неоднакового застосування норм матеріального права з кредитних та зобов’язальних правовідносин"

Зазначена Книга розпочинає серію книг присвячених упорядкованому підбору судових рішень Верховного суду України щодо неоднакового застосування норм матеріального права, що регулюють сферу кредитних та зобов’язальних відносин.
 
Книга 1 містить упорядкований підбір судових рішень Верховного суду України щодо неоднакового застосування норм матеріального права, що регулюють сферу кредитних та зобов’язальних відносин станом на липень 2014 року.
 
Крім посилань на конкретні судові рішення Верховного суду України в таблицях міститься правова позиція та короткий витяг з висновків Верховного суду України щодо вирішення питання неоднакового застосування норм законодавства. Для підтвердження факту неоднакового застосування норм створено окрему графу таблиці, де здійснено посилання на інші судові рішення, в яких по-різному застосовано одні й ті ж норми.
 
З огляду на те, що висновки Верховного суду України є обов’язковими при виборі суддями норми, що підлягає застосуванню при вирішенні конкретної справи, то даний твір було створено саме для практичного використання при написанні різноманітних документів в рамках реалізації права на судовий захист.
 
Таблиці розраховані для навчання та використання у власній діяльності адвокатів, правозахисників, суддів, студентів юридичних факультетів тощо.
 
Вартість книги - 145,00 грн.

Попереднє замовлення можно робити надіславши лист з копією квитанції про оплату та поштовими реквізитами на info@knpartners.com.ua

Реквізити для оплати:
Товариство з обмеженою відповідальністю «Адвокатська компанія «Кравець і Партнери»
Код ЄДРПОУ 36947338
П/р 26000015100481 в АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ», м. Київ; МФО 300658.
За книгу - таблиці судових рішень ВСУ

Зображення: